شیلنگ انعطاف پذیر کامپوزیت چیست؟

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

فهرست مطالب :

از رایج‌ترین و پرکاربردترین انواع شیلنگ‌ها، شیلنگ کامپوزیت است که برای جابه‌جایی سوخت و سیالات به شمار می‌رود. این دسته از شیلنگ‌های پرکاربرد، از دسته شیلنگ‌های بسیار مقاوم هستند که به وسیله داشتن موادی مانند پروپیلن، تفلون و پلی آمید در تولیدشان، در برابر مواد شیمیایی و نفتی استحکام بالایی از خود نشان می‌دهند. مواد به کار رفته در این محصول، باعث می‌شود تا طول عمر شیلنگ کامپوزیت افزایش یافته و به آسانی و راحتی دچار خوردگی و سایش نشده و سیالاتی که در این شیلنگ‌ها جا‌به‌جا می‌شوند، آلوده نخواهند شد. این شیلنگ‌ها به وسیله انعطاف پذیری بالا، مصرف‌های بی‌شماری را در خود جای داده‌اند. در ادامه‌ی این مطلب به کاربرد، جنس و همچنین منظور از شیلنگ کامپوزیتی چیست، پرداخته شده است برای اطلاع بیشتر از این محصول تا انتهای مطلب با ما همراه شوید.

جنس و کاربرد شیلنگ کامپوزیت

شیلنگ کامپوزیت، علاوه بر پروپیلن، تفلون و پلی آمید چندین لایه از پارچه‌های ترمو پلاستیکی پیچیده تشکیل شده که به واسطه سیم‌هایی که به طور مارپیچ هستند در کنار هم قرار دارند. شیلنگ کامپوزیت کاربردهای متعددی دارند که همچنین در صنایع و تجهیزات پزشکی، و صنایع غذایی دارویی قابل استفاده بوده و بیشترین کاربرد در این دو مورد است. از سایر کاربردهای این محصول می‌توان به جابه جایی سیالات، صنعت خودرو سازی، کوره‌های صنعتی و ماشین آلات، صنعت کشاورزی و دامداری و… اشاره کرد.

در ادامه به ویژگی‌های این محصول اشاره شده است:

  • انعطاف‌پذیری این محصول نسبت به سایر شلنگ‌ها بیشتر بوده و به دلیل استفاده از لایه‌های پلاستیک در ساخت محصول، در زمان خم شدن لایه‌ها بر روی هم لغزیده و خمیدگی آن نیز بسیار راحت‌تر می‌شود و هرگز دچار شکستگی و مسدود شدن مسیر انتقال نمی‌شود.
  • مقاومت شیمیایی شیلنگ کامپوزیت در زمان انتقال سیالات بسیار بیشتر از سایر شلنگ‌ها است. همین ویژگی آن را به یکی از رایج‌ترین ابزار انتقال مواد سوختی و شیمیایی تبدیل نموده است.

جدیدترین مقالات